Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, is het belangrijk dat er van tevoren goed geluisterd wordt naar wat u graag zou willen met uw tuin. Wellicht heeft u uw droomtuin al enige tijd in gedachten of weet u eigenlijk niet zo goed wat u nou precies wilt met de tuin? Met behulp van de adviezen van Arjan Schwering Hovenier zullen in een overleg hierover meerdere ideeën naar voren komen en zullen er eventueel al grove lijnen van de nieuwe tuin op schets gezet worden. Vervolgens gaat Arjan Schwering Hovenier vakkundig te werk om uw wensen op een unieke manier in het ontwerp te verwerken.

 

Werkwijze

Er wordt contact opgenomen met Arjan Schwering Hovenier. Vervolgens zal er een inventarisatie gemaakt worden van alle wensen en eisen tijdens een vrijblijvend gesprek. De globale kosten worden besproken welke afhankelijk zijn van verschillende aspecten, zoals materiaalkeuzes en de grootte van uw tuin.

Arjan Schwering Hovenier gaat verder met het ontwerp. Alle ontwerpen worden met veel precisie met de hand getekend. Dit ontwerp wordt aan u voorgesteld, waarna eventuele aanpassingen aan het ontwerp gedaan kunnen worden. Vervolgens wordt een definitief ontwerp gemaakt. Deze wordt persoonlijk aan u afgeleverd samen met de offerte voor de aanleg van uw tuin. Vervolgens gaat u wel of niet akkoord met het voorstel en wordt de aanleg gepland.