Hoveniersbedrijf Arjan Schwering Hovenier is in 2012 opgericht door Arjan Schwering. In het bedrijf, gevestigd in Emmeloord (het centrum van de Noordoostpolder) zijn gediplomeerde, jonge en enthousiaste hoveniers werkzaam waarbij betrokkenheid en het leveren van de juiste tuinbeleving voor iedere unieke klant hoog in het vaandel staan.

Arjan Schwering
Arjan SchweringEigenaar en hovenier
Mijn naam is Arjan Schwering en ik woon samen met mijn vriendin Milan en onze twee zoons Tim (6) en Luus (1) in Emmeloord. Na 12 jaar ervaring in de hovenierssector heb ik in 2012 mijn eigen bedrijf opgericht. Iedere klant is bij ons uniek en onze ambitie is dan ook om iedere klant de ultieme tuinbeleving te kunnen bieden.

Gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is het bedrijf steeds verder uitgegroeid en mag ik nu samenwerken met 5 geweldige mensen. Precisie en kwaliteit is wat wij leveren. De waardering die klanten hierover uitspreken, ja… daar doe je het voor! Wanneer u ons telefoonnummer belt, krijgt u mij aan de lijn. Wellicht spreken we elkaar snel.

Maak op deze pagina kennis met ons team!

Kijk gerust verder en lees wat ons zoal bezighoudt of neem direct contact met ons op en vraag een offerte aan!
Vraag direct een offerte aan!

Onze fantastische jongens

Robin
RobinHovenier
Hé! Ik ben Robin Molenaar. Ik woon samen met mijn vrouw Jelly, dochter Marlies en zoon Ruben in Marknesse.

Na 7 jaar ervaring opdoen ben ik in 2014 begonnen bij Arjan Schwering Hovenier. Wat ik leuk vind aan het werk, is de afwisseling: geen dag is hetzelfde! De ene dag zijn we bezig met onderhoud, de andere dag met aanleg en daarnaast gebruiken we ook nog eens veel verschillende materialen. We werken iedere dag op een andere plek en ontmoeten veel nieuwe mensen. Als je de mensen blij ziet zijn met de mooie, nette tuin die wij net voor hen hebben gemaakt, dan geeft dat een heel voldaan gevoel!

Tjardo
TjardoHovenier
Hoi! Mijn naam is Tjardo Jongschaap en ik woon in Emmeloord. De vrouwen kunnen voor mij in de rij te gaan staan, want ik ben alweer even vrijgezel. 😉

Ik ben fanatiek aan het werk in de tuin, maar ik ben ook steeds vaker te vinden achter de schermen: op het kantoor. Het is heerlijk om zowel buiten als binnen aan het werk te zijn. Het werk is dus erg afwisselend en samen met mijn topcollega’s maken we van iedere tuin een fantastisch plaatje.
Ik ben leergierig en vind alles interessant. Ik krijg bij Arjan Schwering Hovenier de mogelijkheid om wat te doen met mijn eigen creativiteit en de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Het is heel goed mogelijk dat u mij aan de telefoon krijgt, dus wellicht… spreken we elkaar binnenkort!

Matthijs
MatthijsHovenier
Bij Arjan Schwering Hovenier ben ik de hele dag druk met afwisselende werkzaamheden. De ene dag leggen we een nieuwe tuin aan in een woonwijk, de andere dag doen we het onderhoud in een grote boerderijtuin. Eén ding is zeker: in weer en wind werken wij buiten. Ook dat vind ik leuk aan het werk. Na een dag hard werken kan ik met een voldaan gevoel naar huis en hoop ik dat ik opgewacht wordt door mijn lieve vriendin.

Wordt er binnenkort iets met uw tuin gedaan door ons? Grote kans dat u mij dan treft! Tot dan!

Nick
NickLeerling hovenier